Ha lakásunkban egyszerre szeretnénk vidám hangulatú és stílusos légkört teremteni, akkor a fehér színű bőrbútor tökéletes választásnak bizonyulhat.

Akár klasszikus otthonunkba vesszük, akár modern stílusú lakásunk praktikus darabjaként használjuk, a merész színű garnitúra biztosan fel fogja dobni otthonunk hangulatát. A bútor világos árnyalata szinte vonzani fogja a látogatókat. Egy ilyen színű garnitúrával így lakásunk könnyen a társasági élet középpontjává is válhat.

Egyszerűség és biztonság

Ha fehér színről esik szó, akkor sokunknak bizonyára az egyszerűség, biztonság és a tisztaság jelzők jutnak eszébe. A fehér szín pedig szimbolikája a bőrbútorok esetében is érvényesül. Szemben a fekete bőrbútorokkal, amelyek elegáns megjelenésük mellett inkább uralják a helyiséget, a fehér színű garnitúrák kiegészítik lakásunk arculatát.

Valamennyi szín közül a fehér bőrbútorok hatnak a legmodernebbnek. A modern garnitúrák számos típusánál így előszeretettel használják a fehér színű bőrt, amely izgalmas hatást kölcsönöz a bőrbútor számára.

A fehér ugyanakkor a környezetétől, illetve az alkalmazott árnyalattól függően lehet nyugtató hatású is.

A szín sokoldalúságának köszönhetően így számos lakás enteriőrjének kialakítása során sikerrel használhatjuk őket.

A régies stílusú otthonokba szintén választhatunk fehér színű, klasszikus bőrbútorokat is. Bár a klasszikus stílusú garnitúráknál ugyan inkább a sötétebb színek használata jellemző, ám egyes modellek nagyon jól mutatnak fehér színben is. Például a Soprano modell választásával a klasszikus otthonokba is derűs és stílusos hangulatot varázsolhatunk.

A társaság középpontjában

Egy fehér színben is kapható Milano vagy éppen Padova típusú garnitúrával lakásunk a társasági élet színterévé válhat. A nagy összefüggő ülőfelület miatt ugyanis többen elférnek ezeken a típusokon, így e garnitúra birtokában semmi akadálya nem lesz a nagyobb összejövetelek rendezésének sem.

A fehér szín használata ugyanakkor az emberi szem számára megnöveli a bőrbútort magába fogadó teret. Az otthonunkba látogatók számára így nem csak elegendő helyet tudunk biztosítani, hanem a fehér bőrbútornak köszönhetően látogatóink valóban komfortos és tágas lakásként fogják otthonunkat érzékelni.

Hófehértől a pasztellig

A semleges színűnek tekinthető fehér garnitúrák szinte valamennyi lakás tartozékai lehetnek. Ehhez a színhez ugyanis – önmagát is beleértve – csaknem az összes árnyalat passzol. Az egyszínű falakhoz így választhatunk hófehér garnitúrát, míg a pasztell árnyalatokhoz szépen illeszkednek a fehér különböző árnyalatai, amelyek kevés világos színnel keverve maguk is pasztellhatást nyújtanak.

Népszerű a fehér bőrbútor barna vagy a szürke árnyalatokkal való kombinálása is, melyekkel hideg, ám semmiképpen sem barátságtalan hatást érhetünk el otthonunkban.

Ha pedig a helyiségben a fehér színű bőrbútor mellett fekete kiegészítőket használunk, akkor az ellentétek csodálatos harmóniáját hozhatjuk létre.

Ne féljünk a fehértől!

A fehér színű bőrbútorok esetében szót kell ejtenünk a garnitúrák tisztításáról is. Néhányan ugyanis a takarítás nehézségeitől félve inkább lemondanak arról, hogy a világos árnyalatú bőrbútort vásároljanak otthonukba. Igaz, hogy a fehér színű bőrbútorok hamarabb bepiszkolódhatnak, ám éppen a világos árnyalatú bőr miatt a szennyeződés könnyebben meglátszik rajtuk.

A bőrbútoron esett foltokat, így hamarabb –rögtön a „baleset” megtörténte után – eltávolíthatjuk, amely nagy szerepet játszik az értékes darab épsége és tartóssága szempontjából.

A takarítás során pedig legtöbbször a speciális tisztítószerek helyett, egyszerűen csak vizet illetve gyengéd hatású szappant használjunk. Megfelelő ápolással így sokáig gyönyörködhetünk a bőrbútor izgalmas színeiben, valamint élvezhetjük az általa nyújtott páratlan komfortot.

Felkeltettük érdeklődését?

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról.

Ülőgarnitúra felújítás

Kárpitozott bútorok felújítása tetőtől talpig, kívül-belül

Ülőgarnitúra újrakárpitozás

Sérült bútorok teljes vagy részleges újrakárpitozása

Ülőgarnitúra gyártás

Új ülőgarnitúrák egyedi igények szerint, Önre szabva

Kárpitanyag nagykereskedelem

Magyarországon az egyik legnagyobb bőr, műbőr és szövet választék

Kérdéseit, észrevételeit várjuk elérhetőségeinken.