A bőr ülőgarnitúrák klasszikus eleganciát varázsolnak otthonunkba, és hosszú távon szolgálhatják kényelmünket, ám elérkezhetünk arra a pontra, mikor úgy érezzük, hogy kanapénk, vagy fotelünk már elavultnak tűnik, és elgondolkozunk lecserélésén.

Az évek során ahogy személyiségünk, úgy ízlésünk is változhat, legfőképp emiatt gondolhatjuk úgy, hogy érdemes lenne leváltanunk bőr ülőgarnitúránkat.

Lakásfelújítás, átalakítás során kerülhetünk olyan dilemmába, hogy értékes, bőr fotelünktől meg kell váljunk, mert az új, modernebb stílusba egyszerűen már nem passzol bele, vagy a falak színétől teljesen eltérő színvilágot képvisel, ráadásul már egy egyszerű bőrápolás sem segít az ülőgarnitúra állapotán.

Ezekre a problémák orvoslására kínál megoldást szolgáltatásunk, amely segítségével bőr ülőgarnitúráját újjávarázsolhatja egy bőr áthúzással, vagy javítással.

Tudjuk, hogy egy bőr ülőgarnitúra milyen kiadásokkal jár, és mivel hosszú távra tervez egy vevő, szeretnénk minőségi munkánkkal hozzájárulni bőr bútorának modern dizájnjához, tartósságához.

Felkeltettük érdeklődését?

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról.

Ülőgarnitúra felújítás

Kárpitozott bútorok felújítása tetőtől talpig, kívül-belül

Ülőgarnitúra újrakárpitozás

Sérült bútorok teljes vagy részleges újrakárpitozása

Ülőgarnitúra gyártás

Új ülőgarnitúrák egyedi igények szerint, Önre szabva

Kárpitanyag nagykereskedelem

Magyarországon az egyik legnagyobb bőr, műbőr és szövet választék

Kérdéseit, észrevételeit várjuk elérhetőségeinken.